Alt du behøver at vide om Zac Efrons kærlighedsliv

Zac Efron er en af Hollywoods største hjerteknusere. Han fik seerne til at falde i svime i 2006 med premieren på High School Musical og fortsatte med at tjene celebrity crush inspo med The Greatest Showman og Baywatch. Skuespilleren skabte et navn med sine fans på skærmen og holdt den samme energi uden for skærmen i flere større end livet, højprofilerede forhold. Vi husker selvfølgelig alle hans romantik med hans HSM-costar Vanessa Hudgens i de tidlige aughts (Troy og Gabriella for evigt), men efter deres splittelse havde Zac nogle afdæmpede kærlighedshistorier, der for det meste fløj under radaren.

Zac var sidst sat i forbindelse med den australske model Vanessa Valladares, men parret gik angiveligt fra hinanden i april 2021. Er du nysgerrig efter status for skuespillerens datingliv nu? Læs videre for alt, hvad vi ved om Zac Efrons kærlighedsliv, plus en komplet tidslinje over hans datinghistorie.

Så, dater Zac Efron nogen i øjeblikket?
Nej, Zac er i øjeblikket single. Under et interview med Men’s Health i oktober 2022 afslørede skuespilleren, at selvom han har taget noget tid væk fra datingscenen, er han optimistisk med hensyn til at finde ægte kærlighed igen. “Jeg har virkelig taget mig tid til at fokusere på, du ved, selvopfyldelse og forsøge at finde min groove,” sagde han. “Jeg ved, at det nok, når jeg møder den rigtige person, vil være, når jeg mindst venter det.”

Vanessa Hudgens (2005-2010)
ICYMI: Zac Efron og Vanessa Hudgens datede fem år tilbage i begyndelsen af 2000’erne. Parret mødtes på settet til High School Musical i 2005, da de kun var teenagere. Men i december 2010 afsluttede parret tingene. År senere, i 2017, fortalte Vanessa Access Hollywood Live, at de “helt har mistet kontakten”, hvilket er så uheldigt, fordi vi stadig håbede på, at Troy og Gabriella var IRL-slutspillet.

Men selvom de to taler ikke, der er ingen hårde følelser. I et interview med The Hollywood Reporter Awards Chatter Podcast kommenterede Vanessa, hvor taknemmelig hun var for at have datet Zac, da hun gjorde det, og sagde, at forholdet hjalp hende med at håndtere hendes pludselige opståen til stjernestatus.

“Vi blæste lidt. op. Det var lige pludselig dette massive fænomen, og alle øjne var rettet mod mig,” huskede hun. “Og det er bare en virkelig mærkelig fremmed ting at gå igennem, og ved at være i et forhold føler jeg, at det på en måde holdt mig stabiliseret og jordet, og jeg havde nogen at støtte mig til, som også gik igennem det.” Både Vanessa og Zac er gået videre, men vi kan i det mindste gense HSM-film for at genopleve de svimeværdige Troy og Gabriella-dage.

Lily Collins (2012-2013)
Selvom duoen aldrig officielt bekræftede deres forhold, datede Lily og Zac til og fra mellem 2012 og 2013. De blev set holde hinanden i hånden i Disneyland i oktober 2013, ifølge People, og tilbragte endda Valentinsdag sammen i 2012. Deres forhold gik i sidste ende i stå. . Men i 2019 hang de ud sammen, mens de promoverede deres film Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile, hvor Zac spiller den berygtede seriemorder Ted Bundy. Det ubestridelige forhold mellem de to skuespillere kunne være baseret på mere end deres tid sammen på skærmen.

Halston Sage (2014)
Zac mentes at være kærester med sine naboer koster Halston Sage i 2014. I april samme år fortalte en anonym insider til E! Nyheder om, at de to er “bestemt en genstand” og “han er virkelig god ved hende.” I et interview med Access Hollywood væltede Zac om Halston og kaldte hende en “søde”, selvom han ikke bekræftede status for deres forhold. Men de to blev fotograferet siddende ved gården til en Los Angeles Lakers-kamp sammen, hvor de udvekslede mange grin. Halston og Zac gik angiveligt fra hinanden i juli 2014, men seks år senere, i januar 2020, tændte de deres flamme igen. Us Weekly rapporterede, at efter at Zac blev skilt fra den olympiske svømmer Sarah Bro, begyndte han og Halston at se hinanden igen. En kilde fortalte udsendelsen, at Zac og Halston “er i et seriøst forhold og forelskede,” tilføjede derefter: “De tilbragte ferien sammen, med en del af den tid i Santa Barbara.” Men de to gik til sidst fra hinanden.

Michelle Rodriguez (2014)
Efter at have skilt sig fra Halston Sage, rygtedes Zac at date The Fast and the Furious-skuespillerinden Michelle Rodriguez. I juli 2014 blev de to set låse læberne og putte sig på en yacht på Sardinien, Italien, ifølge billeder offentliggjort af Daily Mail. De blev igen fotograferet sammen på Ibiza, Spanien, i august samme år, pr. Entertainment Tonight. Men et par uger senere blev det rapporteret af E! Nyheder om, at deres sommerromance var kommet til en ende.

Sami Miró (2014-2016)
Zac startede med at date modellen Sami Miró i 2014. De to var absolut yndige sammen , og Sami delte stykker af deres forhold på sociale medier. De to brød op i 2016 efter omkring to års dating. Zac slettede alle sine billeder med Sami fra sin Instagram og holdt endda op med at følge hende, hvilket efterlod mange til at tro, at forholdet ikke endte på de bedste vilkår.

Alexandra Daddario (2017)
Endnu en film, endnu en romantik. Zac blev mistænkt for at være kærester med sin Baywatch-skuespiller, Alexandra Daddario, tilbage i 2017. De var super flirtende sammen i interviews, der promoverede filmen, og de postede søde billeder af hinanden på sociale medier – men deres forhold blev aldrig bekræftet.

Sarah Bro (2019)
Rygterne om, at Sarah og Zac datede, cirkulerede, efter at de to blev set ved en UFC-kamp i Las Vegas sammen, hvor de sad ved ringside. Ifølge en kilde fra E! News, de to ankom til slagsmålet sammen og “så ud til, at de havde det fantastisk.” Mens de blev set “smilende og grinende på deres pladser”, var de “ikke overdrevent offentligt kærlige”, selvom de to forlod begivenheden sammen. Aftenen før UFC-kampen postede både Zac og Sarah Instagrams fra en Los Angeles Kings-hockeykamp. Mange onlinerapporter hævdede, at de deltog i begivenheden sammen. Sarah er oprindeligt fra Danmark og konkurrerede i 4X100 freestyle stafet for sit hjemland ved sommer-OL 2016 i Rio de Janeiro, Brasilien.

Vanessa Valladares (2020-2021)
Zac og Vanessa udløste oprindeligt romance-rygter i sommeren 2020, efter at de blev set sammen i Byron Bay, Australien, hvor de mødtes på en café. Tingene mellem det nye par flyttede sig meget hurtigt, og det forlød, at parret var på udkig efter at købe et hus sammen, ifølge Daily Mail. Men i november 2020 gik Zac og Vanessa angiveligt fra hinanden på grund af afstandsproblemer. Skuespilleren var nødt til at forlade Byron Bay for at filme en ny film, og deres sommersejlads løb ud. På trods af rygter om deres splittelse, kom parret til sidst sammen igen. I januar 2021 blev de igen set, og denne gang gik de hånd i hånd i Sydney, Australien.

Det fornyede forhold blev ret hurtigt alvorligt. Zacs ven, Kyle Sandilands, talte om skuespillerens forhold i et afsnit fra oktober 2020 af hans radioprogram, The Kyle and Jackie O Show. “Han er forelsket i denne pige, Vanessa,” sagde Kyle. “De er et dejligt… smukt par. De laver alt sammen… de er bare rigtig søde. De virker virkelig afklarede og rare.”

Tingene gik så godt, at Zac ifølge Daily Mail efter sigende overvejede at tage Vanessa med til Canada i maj 2021 for at filme et nyt projekt. Desværre sagde parret dog angiveligt at stoppe i april 2021 efter omkring ti måneders dating, rapporterede Page Six.